Avatud E-R 9– 16, Kalevi 110, Tartu 50104
  Blogi
  Viimased postitused
  Plasikakirurgia ja COVID-19
  rindade suurendamine - Clinica - Peep Pree
  Kurjusekortsu eemaldamine ilusüstiga
  Facelift operatsioon
  Dr Peep Pree
  Silikoonrinnad ja rinnavähk
  Clinica Peep Pree
  Clinica: Silmalaugude korrigeerimine
  Ilusüstide võimalikud tüsistused
  Rindade suurendamine - Konsultatsioon
  Struktureeritud Allergan rinnaimplantaadid
  Rasvaimu- Clinica
  Ilukirurgia statistika - Clinica
  Rindade suurendamine ilma operatsioonita - JAH võimalik
  Rindade suurendamise probleemid
  ilukirurgia trendid-naine binokliga
  Naine peale rinnasuurendusoperatsiooni
  Kuidas nooruslikum välja näha
  Kuidas vabaneda inetust armist?
  5 põhjust, miks on iluoperatsioonid nii kallid
  Naine peale rinnasuurendusoperatsiooni

  20 aastat tagasi võidetud rinnasuurendusoperatsioon Clinica kliinikus

  28.01.2018
  | Kategooria -> Rinnad

  20 aastat tagasi võitsin ma tunnustatud konkursil tasuta rinnasuurendusoperatsiooni Esteetilise Kirurgia Erakliinikus Clinica. Dr Peep Pree lubas, et tagab mulle tasuta iluoperatsiooni, millal iganes ma iluoperatsiooni soovin. 20 aastat tagasi olin veel noor ja rinnasuurendusoperatsiooni ei vajanud. Nüüd olen kolme väga vahva lapse ema ja aastatelt hilistes kolmekümnendates. Rasedused ja emadus on minu keha ajaga muutnud ning imetamise tagajärjel on minu rinnad lopsakuse ja kuju kaotanud.  Seepärast otsustasin, et just nüüd on õige aeg rindasid suurendada lasta, et taastada oma keha nooruslikkus ja sihvakus. Lausa uskumatu on, et Clinica kliiniku arst dr Peep Pree pidas kõik need 20 aastat oma lubadust ning mõned kuud tagasi sain rinnasuurendusoperatsiooni edukalt läbitud. Täna peeglisse vaadates näen sama veetlevat ja nooruslikku naist, kes ma olin 20 aastat tagasi.

  Rinnasuurendusoperatsiooni protsess

  Rinnasuurendusoperatsiooni protsessist kirjutan siin ka lähemalt. Clinica kliiniku konsultatsioonil andis tippkirurg Peep Pree põhjaliku ülevaate kõikidest operatsiooniga seotud protseduuridest kui ka eel- ning järeltegevustest. Vestluse käigus selgitas Dr Pree välja minu vajadused ning ootused, milliseid tulemusi rinnasuurendusoperatsiooniga saavutada soovin. Dr Pree tutvustas erineva kuju ning suurusega rinnaproteese, mille hulgast üheskoos mulle sobivaima valisime.

  Peale konsultatsiooni palus Dr Pree mul aega võtta ning veelkord rinnasuurendusoperatsiooni üle järele mõelda ning ka pere ja lähedastega arutada. Kuna nii mina kui ka minu lähedased on iluoperatsioonidesse alati positiivselt suhtunud, jäin enda otsusele kindlaks ning rindade suurendamise operatsioon Clinica Erakliinikus ette sai võetud.

  Tunnistan, et kõige enam kartsin taastumisprotsessi ning eriti suurt hirmu tundsin narkoosi ees. Seda põhjusel, et kunagi varem ei olnud mul ühtegi üldnarkoosis operatsiooni tehtud. Kogu rinnasuurendusoperatsiooniga seonduv protsess oli aga äärmiselt professionaalne ning meeldiv. Jäin väga rahule nii Dr Peep Pree kui ka ülejäänud Clinica kliiniku personaliga. Mul küll puudus varasem kogemus ühegi teise ilukirurgia kliinikuga, kuid pean tunnistama, et paremat kohtlemist ning hoolitsust ei oleks ma osanud soovida. Peale rinnasuurendusoperatsiooni osutas Clinica personal mulle väga palju tähelepanu ning uurisid iga natukese aja tagant, kuidas ma end tunnen ning kas võiksin midagi vajada. Tundsin end Clinica Erakliinikus äärmiselt koduselt.

   

  Elu peale rinnasuurendusoperatsiooni

  Minu rinnasuurendusoperatsioonist on möödas veel vähe aega, kuid juba nüüd olen peeglisse vaadates väga õnnelik. Peegelpildist tunnen ära endise mina – väga veetleva ning sihvaka noore naise. Suurenenud on ka minu enesekindlus ning enesega rahulolu, mis oli peamine põhjus rinnasuurendusoperatsioon ette võtta. Peale operatsiooni olen pidanud tennisemängimisest mõneks ajaks küll loobuma, kuid juba 2-3 kuu pärast saan taas oma lemmikspordialaga tegelema asuda.

  Olen siiralt tänulik Dr Peep Preele ja kogu Clinica Erakliiniku meeskonnale ning julgelt soovitan Esteetilise Kirurgia Erakliinikut Clinica oma sõpradele ning tuttavatele.

  Kui soovid suurendada oma rindasid ning saada ilusa ja loomuliku tulemuse pikkadeks aastateks, võta julgesti ühendust Clinica kliiniku personaliga. Clinica Erakliiniku pikaajalised kogemused ning professionaalne meeskond läheneb Sulle individuaalselt, koostab personaalse raviskeemi ning operatsioonijärgne paranemine toimub mugavas üksikpalatis Clinica abivalmis personali pideva hoole all.

   

  []
  1 Step 1
  Pane end kirja, et saada:
  sooduspakkumisi, nõuandeid, värskeid ilukirurgia uudiseid
  keyboard_arrow_leftPrevious
  Nextkeyboard_arrow_right
  Vulkano Design - WordPress kodulehe tegemine ja haldus