Avatud E-N 9– 16, Kalevi 110, Tartu 50104

.
Blogi
Naine peale rinnasuurendusoperatsiooni

20 aastat tagasi võidetud rinnasuurendusoperatsioon Clinica kliinikus

28.01.2018
| Kategooria -> Blogi

20 aastat tagasi võitsin ma tunnustatud konkursil tasuta rinnasuurendusoperatsiooni Esteetilise Kirurgia Erakliinikus Clinica. Dr Peep Pree lubas, et tagab mulle tasuta iluoperatsiooni, millal iganes ma iluoperatsiooni soovin. 20 aastat tagasi olin veel noor ja rinnasuurendusoperatsiooni ei vajanud. Nüüd olen kolme väga vahva lapse ema ja aastatelt hilistes kolmekümnendates. Rasedused ja emadus on minu keha ajaga muutnud ning imetamise tagajärjel on minu rinnad lopsakuse ja kuju kaotanud.  Seepärast otsustasin, et just nüüd on õige aeg rindasid suurendada lasta, et taastada oma keha nooruslikkus ja sihvakus. Lausa uskumatu on, et Clinica kliiniku arst dr Peep Pree pidas kõik need 20 aastat oma lubadust ning mõned kuud tagasi sain rinnasuurendusoperatsiooni edukalt läbitud. Täna peeglisse vaadates näen sama veetlevat ja nooruslikku naist, kes ma olin 20 aastat tagasi.

Rinnasuurendusoperatsiooni protsess

Rinnasuurendusoperatsiooni protsessist kirjutan siin ka lähemalt. Clinica kliiniku konsultatsioonil andis tippkirurg Peep Pree põhjaliku ülevaate kõikidest operatsiooniga seotud protseduuridest kui ka eel- ning järeltegevustest. Vestluse käigus selgitas Dr Pree välja minu vajadused ning ootused, milliseid tulemusi rinnasuurendusoperatsiooniga saavutada soovin. Dr Pree tutvustas erineva kuju ning suurusega rinnaproteese, mille hulgast üheskoos mulle sobivaima valisime.

Peale konsultatsiooni palus Dr Pree mul aega võtta ning veelkord rinnasuurendusoperatsiooni üle järele mõelda ning ka pere ja lähedastega arutada. Kuna nii mina kui ka minu lähedased on iluoperatsioonidesse alati positiivselt suhtunud, jäin enda otsusele kindlaks ning rindade suurendamise operatsioon Clinica Erakliinikus ette sai võetud.

Tunnistan, et kõige enam kartsin taastumisprotsessi ning eriti suurt hirmu tundsin narkoosi ees. Seda põhjusel, et kunagi varem ei olnud mul ühtegi üldnarkoosis operatsiooni tehtud. Kogu rinnasuurendusoperatsiooniga seonduv protsess oli aga äärmiselt professionaalne ning meeldiv. Jäin väga rahule nii Dr Peep Pree kui ka ülejäänud Clinica kliiniku personaliga. Mul küll puudus varasem kogemus ühegi teise ilukirurgia kliinikuga, kuid pean tunnistama, et paremat kohtlemist ning hoolitsust ei oleks ma osanud soovida. Peale rinnasuurendusoperatsiooni osutas Clinica personal mulle väga palju tähelepanu ning uurisid iga natukese aja tagant, kuidas ma end tunnen ning kas võiksin midagi vajada. Tundsin end Clinica Erakliinikus äärmiselt koduselt.

 

Elu peale rinnasuurendusoperatsiooni

Minu rinnasuurendusoperatsioonist on möödas veel vähe aega, kuid juba nüüd olen peeglisse vaadates väga õnnelik. Peegelpildist tunnen ära endise mina – väga veetleva ning sihvaka noore naise. Suurenenud on ka minu enesekindlus ning enesega rahulolu, mis oli peamine põhjus rinnasuurendusoperatsioon ette võtta. Peale operatsiooni olen pidanud tennisemängimisest mõneks ajaks küll loobuma, kuid juba 2-3 kuu pärast saan taas oma lemmikspordialaga tegelema asuda.

Olen siiralt tänulik Dr Peep Preele ja kogu Clinica Erakliiniku meeskonnale ning julgelt soovitan Esteetilise Kirurgia Erakliinikut Clinica oma sõpradele ning tuttavatele.

Kui soovid suurendada oma rindasid ning saada ilusa ja loomuliku tulemuse pikkadeks aastateks, võta julgesti ühendust Clinica kliiniku personaliga. Clinica Erakliiniku pikaajalised kogemused ning professionaalne meeskond läheneb Sulle individuaalselt, koostab personaalse raviskeemi ning operatsioonijärgne paranemine toimub mugavas üksikpalatis Clinica abivalmis personali pideva hoole all.

 

1 Step 1
Pane end kirja, et saada:
sooduspakkumisi, nõuandeid, värskeid ilukirurgia uudiseid
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder